O nás

Společnost K.M.Safety se specializuje na prodej bezpečnostní a profesní pracovní obuvi.

- nabízíme kvalitní a osvědčenou pracovní obuv významných zahraničních výrobců

- díky našim dlouholetým zkušenostem z výroby obuvi Vám můžeme poradit a doporučit tu správnou obuv pro vaše provozy.

Dlouhodobě se snažíme prosazovat zdravý způsob obouvání v pracovním procesu. Bolesti kloubů a páteře jsou mnohdy způsobeny nošením nevhodné pracovní obuvi. Obuv,kterou Vám nabízíme a doporučujeme, je konstruována dle nejnovějších lékařských poznatků a zaručuje ,že Vaše nohy budou v pořádku.

Správně zvolená pracovní obuv patří k nejdůležitějšímu vybavení pro téměř každou profesi.Každé odvětví má jiné požadavky na ochranné prostředky a každý člověk má jiné představy o tom,jak má ochranný prostředek vypadat V našem e-shopu poskytujeme širokou nabídku bezpečnostní a ochranné pracovní obuvi všech bezpečnostních tříd vhodnou jak pro práci v kanceláři,skladech,obchodech,výrobních prostorách či do nepříznivých venkovních podmínek v lese nebo na stavbách.

Pracovní obuv je certifikována dle přísných norem a proto se můžete spolehnout na kvalitní materiály, zpracování a konstrukci obuvi dle nejnovějších poznatků.Hledáte-li zdravotně nezávadnou obuv,pak ji u nás určitě najdete. Rovněž zde najdete obuv ,která má moderní design a ve které se budete dobře cítit i mimo pracovní proces, např.na vycházce do lesa,na horách nebo u vody na rybách.I doma nebo v kanceláři oceníte anatomicky tvarovanou obuv na korku nebo  komfortní vkládací vložky vhodné i do běžné vycházkové obuvi. 

Dokážeme Vám pomoci v případě, že potřebujete obuv s extra širokou bezpečnostní špičkou nebo bezpečnostní obuv vhodnou pro diabetiky.V naší nabídce máme i nadměrnou bezpečnostní obuv  až do vel.52. Nebo naopak - i pro vel.34 máme řešení.

Naše nabídka obsahuje : pracovní sandály,polobotky,kotníkovou obuv,vysokou holeňovou obuv,zimní obuv,holínky a pantofle.Z naší nabídky si vyberete i obuv nebo doplňky pro volný čas.

 Nenašli jste konkrétní model nebo značku obuvi? Neváhejte nás kontaktovat !

 

Věříme, že s pracovní obuví od K.M.Safety budete vždy spokojeni.